radioigualada.cat

radioigualada.cat
.

dilluns, 30 de juny del 2008

15 i més


La festa del 15è aniversari del Subterrani ja és història. IMPRESSIONANTS els Cataplàusia (el proper 5 de juliol al Lemon Day de Capellades!). Segur que si continuem enganxats a això de la música és, entre d'altres raons, perquè de tant en tant podem veure directes com el que vam veure el passat 27 de juny al Ble d'Igualada. Catxo funky Pasto encapçalant un trio de músics boníssims que van combinar les seves cançons amb les d'altres, de Talking Heads a Black Sabbath passant pels Pixies, una piconadora de rock que va fer suar i remenar el cul als subterranis presents.
I després vam enllaçar amb la sessió de Ràdio Rawal, que com anunciava el cartell de la festa va ser (molt) special session. Bombes de beats negres, una darrera l'altra i vinga i que no pari. Fins i tot alguna cadera dislocada de tant moviment...
I 15 no són res i ja continuem sumant, que de música se'n fa molta i aquí volem explicar-vos la que ens anem trobant i ens sembli interessant de conèixer.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Per molts anys de musicota i d'alegria subterrània!!
Vam ser capital mundial del rock, que no és poc.
Endavant les atxes!
Beggar

Anònim ha dit...

Felicitats per la festa d'Aniversari i gràcies per complir les promeses...va ser...TOOOOPE Rock&Roll!!!!

Su si

Dulce ha dit...

Com ja he dit al blog del Jaume,
(i em permeto fer un copy-paste de vaga total)
per què no li plantegem al Pau o al blé o a qui sigui, una festa trimestral? els 15 anys i quart, els 15 anys i mig... vinga! la propera tocaria al setembre.. i jo no me la perdria per res del mon!!!
això de subterranejar en familia es molt bonic... llàstima que ens deixessin amb un petit coitus interruptus a traició...
ole! i ole! pel cd...
i molts petonets als ballarins d'ultima hora i als d'abans també.
fins aviat!!!

Anònim ha dit...

Una vegada més ....Marc i Pau, MOLTES FELICITATS !!! i que en feu molts més...dmxs no us puc escoltar...lo del podcast què ?? quan feu la majoria d'edat ?
que hi ha gent del món exterior d'Igualada que us vol sentir !!!!
Endavant pareja !!!!!

Anònim ha dit...

De fet, hi ha gent a l'espai exterior que us volen escoltar. Aixi que sisplau, feu que el Subterrani sigui d'una vegada una experiència còsmica!!!
La festa va ser fantàstica.

Fins aviat,
R. Hudson