radioigualada.cat

radioigualada.cat
.

dimecres, 24 de febrer del 2010

Nacho Umbert live!


ahir vam assistir a un dels dos concerts que Nacho Umbert té, fins al moment, programats al seu myspace. A l'espai cultural de Caja Madrid a Barcelona, un espai perfecte, còmode i d'acústica ideal, vam poder veure i escoltar-hi les seves cançons , acompanyat del Raül Fernández (Refree), pel què diuen, un dels impulsors del projecte actual d'Umbert.

Davant d'un públic entregat d'entrada, entre familiar i de joves amb carnetjove caducat, Umbert va saludar, va seure i, guitarra en mà, ulls clucs i quatre acords, començà a explicar històries. Ens va passejar per la nit, la de la Divina i la dels somnis i malsons, vam fer un volt pel palomar i ens va presentar per primera vegada el senyor Esteve, que parla català i té una casa a Puigcerdà.

La veu i la guitarra basten per explicar històries que enganxen, però ahir anaven vestides amb colors i detalls de luxe, amb el piano, la melòdica i la guitarra del Raül Fernández. Frisem per escoltar-les amb vestit de gala, quan Umbert i les seves cançons pugin a l'escenari acompanyats de la resta de músics i instruments que han enregistrat el disc.