radioigualada.cat

radioigualada.cat
.

dimarts, 13 de desembre del 2011

dijous 15 de desembre. U-TÒPICS al Hot Blues d'Igualada

© Marc Vila
El proper dijous tenim una nova oportunitat de gaudir d'un directe dels U-TÒPICS. Des que fa unes setmanes, en motiu del Festival Rrrrrec d'Igualada, van fer el seu primer concert després de 20 anys d'inactivitat, qui ha volgut ha pogut veure'ls de nou a Balsareny i tindrà una nova oportunitat aquest proper dijous a Igualada.

Té, potser, un valor afegit, aquest concert. O si més no crec que té alguna cosa d'especial, que els U-TÒPICS toquin al Hot Blues. El Hot Blues és el bar que des de fa uns anys regenten el Gès (guitarra dels U-TÒPICS) i la Marien. I Hot Blues és el nom d'una de les cançons més populars d'aquest grup igualadí.

Des que va començar a funcionar, el Hot Blues ha estat sempre un lloc relacionat amb la música, un espai on escoltar-la i on sentir-s'hi ben acompanyat. Des de fa un parell de temporades, a més, s'hi pot gaudir la música en directe dels concerts dels dijous a la nit (i alguns dimarts) en unes condicions privilegiades. Les nits de música memorables que s'han viscut n'anuncien de noves, com la d'aquest dijous vinent, que es presenta farcida d'emocions i, sobretot, bona música.

                              http://hotbluesigualada.blogspot.com/