radioigualada.cat

radioigualada.cat
.

dilluns, 18 de febrer del 2013

Primer concert a La Bastida d'Igualada

La gent del Subterrani formem part de La Bastida, aquesta entitat que treballa pel Rec d'Igualada, la zona industrial històrica de la ciutat que volem mantenir viva i impulsar de nou. Per això treballem pel Rec i des del Rec, que és on està situada la seu d'aquesta entitat, on divendres passat s'hi va celebrar el concert de CATAPLÀUSIA i GHANDI RULES OK, i que va ser, a més d'una festassa, la inauguració d'aquest espai, que a partir d'ara vol ser un focus d'activitat cultural diversa.

Pels qui com la gent del Subterrani ens agrada la música i ens agrada escoltar-la en directe, ens fa molt feliços participar de la iniciativa i veure com aquell espai buit de fa uns mesos és ara, després de l'esforç de la gent de La Bastida, un escenari sòlid i amb futur, un altre espai per sumar als que darrerament s'han impulsat a la ciutat d'Igualada, un altre espai de cultura. Veure'l ple de gent va ser una injecció de força; rebre les felicitacions d'uns i altres ens va fer molt contents i ens va animar veure que som molts els qui tenim ganes de fer i participar en coses. Va ser una nit molt maca... i freda.

L'ambient es va començar a escalfar gràcies als GHANDI RULES OK, que tot i estar una mica tensos, van sonar molt bé i van oferir-nos algunes de les cançons del seu disc. Tot i ser tot just la segona vegada que les toquen damunt d'un escenari, el resultat és molt bo i efectiu. Menció especial al parlament de l'Oriol Solé, guitarra i veu del grup, que tingué un record pel Manel Caro, amb qui havia tocat anys enrere i que divendres , de ben segur, hagués estat contentíssim.

Molts dels qui van ser divendres a La Bastida ara poden dir que ja saben qui és el 'Pasto', el Josep 'Pasto' Martí, el músic que va venir a presentar el primer disc de CATAPLÀUSIA. Segur que es van quedar amb la boca ben oberta, després de veure i escoltar la seva manera de tocar el baix. L'originalitat de les cançons, posades en escena amb una força encomanadissa al costat dels altres dos músics, van fer-nos viure escenes d'aquelles que ens reafirmen en la nostra decisió d'apostar per la música en directe: aquella energia que es projecta des de l'escenari i que remou i sacseja els qui l'escolten.

Estem molt contents d'haver començat aquesta aventura i haver-ho fet amb una nit com la de divendres, amb bons concerts (i amb l'energia dels HOWLIN BLACK MASK vs. KARMIK) i amb la participació de la gent, que en definitiva són els que finalment faran possible d'altres nits com aquesta.